Mitt Liv

Semifinal i JVM.

Posted on 4th januari 2015 by adminsandra in Allmänt

De blev en väldigt lugn helg. Ja vi har typ inte gjort nått alls. Mer än att se juniorhockeyVM och fikat sett film o bara myst.

IMG_3311.JPG

Ulrika med barn kom o firade Liam i efterskott. Och så har vi varit vid grannen o pratat fiber. Ska man eller ska man inte???

I morgon börjar allvaret på RIKTIGT. :-O Då börjar vi jobba båda 2. Känner inte alls för de. :-( min motivation för o jobba finns inte just nu. :-( kanske känns annorlunda när vi får kloka löner båda 2. Men de e ju bara fram till sista mars. SEN DÅ?????
Va fan ska man göra??
Orolig för framtiden. :-(

Julfirande O Kalas.

Posted on 27th december 2014 by adminsandra in Allmänt

Och så va julen över. De har varit fullt upp som vanligt. Började med Julafton hemma hos oss, då firade vi med Älsklingens familj. Himla trevligt..  Lite trist Svärmor skulle jobba bara. :( Så när hon åkte åkte de andra me. Men men kan va skönt de me. Blev de en lugn kväll.

Kamera Jul 2014 215

Juldagen blev hos Pappa o Marika. Då åkte vi o hämtade benji innan så han fick följa me dit. :) Dit kom också Jonas sara vidar o viktoria. Pontus. Ronja. Tove o Andreas.

Kamera Jul 2014 227

När vi kom hem fick Benji Öppna några julklappar. Och så fick han se sin nya säng. :)  å så blev de Annandag Jul Och den firade vi hemma igen. Med Jonas me familj. Mamma o Roger. Per o Linda Och Pontus. Vart himla trevligt.. :)  Så nu e man Mättare än mättast.. :P Det blev lite Blixten Mc Queen och kortspel. Många roliga julklappa blev de me.. O tomten dök upp så de blev 2 överlyckliga små sorkar.. :)

Kamera Jul 2014 266 Kamera Jul 2014 276 Kamera Jul 2014 277 Kamera Jul 2014 282 Kamera Jul 2014 288 Kamera Jul 2014 298 Kamera Jul 2014 301

 Idag Firade vi mamma o morbror Per. Blev en massa onyttigt. Och så gav jag mej in på att göra en stek. Blev tydligen omtyckt av både sambo o son.. :)

Nu blir de sängen. och så får vi se vad som händer i morgon.. God natt..

Liam 1 år!!!!

Posted on 21st december 2014 by adminsandra in Allmänt

Oj va tiden går. För ett år sen exakt va vädret som den va idag. De va kallt lite blåsigt. Men solen sken.
Och vi låg på BB.
05.37 för ett år sen tittade du fram. Då gav du upp den mörka,fuktiga,varma o trygga platsen.
Och nu är du allt 1 helt år. Ojojoj va tiden går fort. De känns som om de va ja iaf en månad sen. Men men. 1 HELT ÅR SEN!!!! Vart tar tiden vägen???? :-O

Idag har vi iaf firat din 1årsdag med massor me familj,vänner o kusiner. :-) paket o tårta, bullar o kakor. De där me paket har du inte riktigt förstått än. Men de kommer. :-P

IMG_3248.JPG
De e ju snart jul me så du kommer att få öva dej lite till innan du fyller 2. :-P

Ja hu kan inte fatta att man är 2-barns-mamma. Och har vart de i 1 år. Å än häller mamma överhuvudtaget i 5.5 år. Oj när man tänker så, så börjar jag nästan känna mej gammal. ;-P
Men va gör de då. Jag har 2 underbara små busfrön. :-) som jag älskar över allt annat här i världen. :-)

IMG_3167.JPG

IMG_3241.JPG

IMG_3243.JPG

Första stegen

Posted on 14th december 2014 by adminsandra in Allmänt

imageIdag började vi dagen me o åka o hämta en säng till benji. Gick himla bra. Den skall bara monteras ihop nu. Tänkte göra de när han inte är hemma precis innan jul. Så han får en fin överraskning till jul. :-)
När vi kom hem igen blev de lite lugnt pysslade lite. Och så satt vi oss på golvet o tänkte träna lite med Liam. O gissa om de gick bra?!?!å
?! Weeee han stapplade på 3-4 steg. Åååh e sååå stolt. :-D min lilla killa har äntligen börjat gå. Så mu lär de väl gå undan här hemma kan jag tänka mej. :-P kommer han snart springa runt o busa.
Sen blev de lite nougat praliner idag me. Skall göra fler i veckan. Nu börjar de bli stressigt tycker jag. Mycket jag vill hinna me nu innan jul. Får se vad jag hinner.
Ännu några klappar kvar me. :-/ känns sådär då ekonomin inte är bra alls. Sen är de ju kalas o allt. Spännande. Mycket som skall bakas till de.

image

Varför känner jag så här?

Posted on 9th december 2014 by adminsandra in Allmänt

Idag va de babysim. Sackars Liam va helt slut efteråt. De e inte så konstigt, de tar på krafterna på en liten förkyld kille. De va massa dyk o så blev de rutchkana för första gången.

IMG_3207-0.JPG
Älsklingen åkte på massage. O när han kom hem va de dags för mej att åka på möte med Aventus på jobbet. Tog ca en timma. Vi gick igenom allt me va dom hjälper oss med när o innan vi blir arbetslösa.
Sen började arbetsdagen. Den började rätt ok. Men fan. Detta ensamma jobb. Man sitter i sin maskin alldeles själv o fundera. O som vanligt när mina tankar o fundering sätter igång så skenar dom. :-( så ikväll blev de en jobbig kväll humöret sjönk fort. :-( och jag kände mej väldigt ensam, knäpp, konstig, dum, obehövd o otillräcklig.
Vill inte känna så. Men de blir ju så. De e aldrig någon som frågar om hjälp. Därför känner jag men inte behövd alls. Me de följer även känslan att man e kass. Och även ensam. Varför kan man inte bara skita i det förflutna och se framåt. O positivt. ???
Vilken känsla de hade vart. Att allt mer känna känslan av att ”varför sa jag de/så?” ”Kan jag aldrig bara va tyst?” Och ”om de bara kunde hända nått snart!!”

Jag är rädd för att ta kontakt me folk. Är rädd för att bli avvisad. Rädd för att komma me dumma idéer så folk skall tycka jag är knäpp. Rädd för att våga ta steget.

Hur kan jag ändra på det här???
Vill inte ha de så. Vill känna glädje i allt runt mej. Att som sker. Älska livet.
Ibland är det svårt.

Känns som jag gnäller mycket. ”Folk” är trötta på det. O visst jag förstår. Men hur skall jag någonsin komma ur detta när jag inte äns vågar eller vet hur jag skall ta steget ur det. Och inte ens får någon knuff i rätt riktning.
Ibland behöver man hjälp.

IMG_2329.JPG

Bullbak.

Posted on 29th november 2014 by adminsandra in Allmänt

Ja först får jag börja med svaren på blodprovet. De såg bra ut allihopa tydligen. Kom in o fick prata med en dansk läkare. Haha. Gode gud o försöka hänga med där. Gick ändå hyfsat bra. Men fick fråga ”va?” Någon gång. :-P
Men men. Vi kom fram till att de va lugnt alltihopa. Att de bara va psykiskt. Och att jag skulle sluta stressa m.m.
Så de va skönt ändå.
Ryggen kollade vi me på men de va ju bara jag som va otränad. Hu ursh o fy på mej. *slå på fingrar* nä men jag fick boka en tid till sjukgymnasten. Så får vi se hur de går. :-/ hoppas de går bra och att jag jan komma igång nu.

Idag har benji o jag vart o badat efter de tog vi en tripp till biltema. ;-) sååå kul att den affären äntligen kommit hit till oss. :-D vi tog varsin korv sen åkte vi hemåt. När vi kom hem så hade älsklingen målat taket på övervåningen. Duktig älskling. :-) benji o jag drog till affären för o inhandla lite saffran. Så fick de bli lite bullbak idag. Lite saffrans/kanelbullar mums. :-)
Lite film o nu sängen. Ögonlocken går snart igen. :-P
Natti.

IMG_3182.JPG

IMG_3176.JPG

Blodprover

Posted on 27th november 2014 by adminsandra in Allmänt

Va på vårdcentralen i tisdags på morgonen och fick lämna lite blodprover på fastande mage. Fick lämna 3 rör blod, ta putt i fingret och lämna urin. På onsdagen skulle jag ha vart på läkarbesök men kom  5 min försent och då hade läkaren helt plötsligt inte tid med mej. Konstigt. Annars brukar man kunna få sitta i 30 min o vänta på dem. Jaja. Jag fick nu en ny läkartid på fredag (i morgon) och så fick jag ta flera prover. Tror de blev 3 rör till. Och litet urintest. Dom ville kolla om jag va gravid. Vilket jag redan vet att jag inte är. Men men. Blir lite orolig då eftersom att de e så mångaprover. Lite nervös inför besöket i morgon. Undrar va han säger. :-/

idag började vi att röja sovrummet på övervåningen. Så vi kan flytta upp snart så Liam kan få ett eget rum. De e alltid kul att riva. Man hittar nästan alltid nått kul. :-)

IMG_3157.JPG

IMG_3160.JPG

IMG_3159.JPG

I förrgår fick vi klart hallen. Åh e så stolt. Blev så grymt fint. :-)

IMG_3153.JPG

IMG_3152.JPG

IMG_3151.JPG
Och igår fick vi även lite adventsfint. Så de känns rätt bra nu. Förutom att min rygg inte vill va me. :-( jävla rygg.
Nä. Sova lite sen till läkaren i morgon. O se va han har att säga. :-O

Ikea.

Posted on 24th november 2014 by adminsandra in Allmänt

Ja idag har de varit en lång dag. Upp tidigt för att åka med båten till Nynäshamn. Sen bilfärd till kungens kurva. Jag klarade med nöd o näppe av bilfärden. Illamåendes med en mage som krånglade. I en gammal trång kingkabe. Fick stanna en gång iaf för o hämta andan. Sen full fart till Ikea. Kom dit ca 12.30 och tänkte vi skulle ära mat. Hmm jo precis. De kunde man ju glömma. Hur mycke folk som helst. Hu. Nä men vi fick trycka i Liam lite mat iaf. Sen gick vi övre varvet för att sen komma tillbaka o se om de vart mindre me folk. Men de va de inte men älsklingen fick ställa sej i kö iaf. Tog säkert minst 30 min innan han va klar. Hu. Och jag fick strunta i mat me tanke på min mage. :-(
Sen gick vi färdigt Ikea. Plockade ihop allt vi skulle ha. Och plockade in i bilen. Och begav oss mot Nynäshamn igen. Väl i nynäs hade vi ca 3 timmar till båten så blev mycket dötid. Men vi lyckades slå ihjäl den tiden me. :-P
På båten hem fick vi en överaktiv och supertrött son. Ingen bra kombo. Sur o svidig o gallskrik blev de. Så fort vi kom till bilen så somnade han. Nu ligger vi alla i sängen o skall sussa. Natti natti.

Konstig dag

Posted on 20th november 2014 by adminsandra in Allmänt

I morse vaknade jag med lite panik. :-/ hade ett enda möte inplanerat och kände mej jättestressad över de. Kändes konstigt. Men jag avbokade mötet så kändes allt mycket bättre. Min tanke var att jag skulle försöks städa idag. Men men de gick sådär. Kom igång lagom jag skulle hämta benji. Så jag hann iaf dammsuga lite. Är iaf glad att jag hann ta under soffan har jag velat göra länge. Blä!!
Får se om jag kanske kan fixa lite o morgon istället. Hu är så skitigt. O så mycket att göra. :-(
Vi fick lite finbesök me. Linda o Wallin kom förbi. :-) blev lite prat. Dock kände jag mej lite osocial då jag va tvungen att steka pannkakor. Men men de får gå. Vi träffs väl fler ggr. :-)
Ja va skall man säga. De hände inte speciellt mycket idag. Men ändå bara försvann dagen.
Vi fick iaf goda nyheter på jobbet idag. De va riktigt skönt. :-) så nu återstår o se hur många som blir kvar. Och vad som händer.
Nu blir de iaf till o kolla in insidan
Av ögonlocken. :-P
Puss o god natt.

Borta bra men hemma bäst.

Posted on 19th november 2014 by adminsandra in Allmänt

Åh kom hem till mina älsklingar igår. :-) de va skönt. O få sova i sin egen säng va skönt. Ja va säger man. Jag har haft jättetrevligt med bror m. Familj i Götet. Men Gud så jag har saknat mina grabbar. :-) så va kul o få komma hem o pussa i krama på dom. ;-)
Idag har de inte hänt så mycket. Lämna benji på dagis. Gjorde lite ärenden. Apoteket, hämta paket, m.m.
Sen när vi kom hem hoppade Liam o jag i badkaret o blev lite rena. Kastade i oss lite mat. Sen va de sussadags för Liam. När kl började närma sej 14. Så fick jag väcka honom för att sedan göra oss iordning o invänta älsklingen o bege oss på pyjamasfest på dagis. Där bjöd dom på små brödbullar som barnen bakat. De blev livat när alla föräldrarna tittade förbi. :-) o de kunde man ju förstå. Dom små liven blir uppspelta. Haha. Oj vilket liv. O full fart. Ja ni kan väl tänka er själva med ca 15 st 5-åringar som blir uppspelta. :-P ja jisses ja, de va iaf skönt att få komma därifrån. ;-) hem o göra eld o få lite mat i magarna. Lite slöhäng vid tv. O natta ungarna. Så vi kan få lite ensamtid. Haha. O va gör vi då??? Jo vi ser TV. :-P nä skall nog ta o införa nått annat. Så man kan umgås istället. Frågan e bara VAD???
Någon som har någon ide? Så får ni gärna skriva de.
Vad gör ni? En vardagskväll efter att ungarna lagt sej?

IMG_3014.JPG

IMG_3007.JPG