Mitt Liv

Kärleken till ett barn

Posted on 5th september 2016 by Sandra in Allmänt

Hur kan man känna en sån kärlek till ETT barn?? 

Jag har nästan dåligt samvete över de. Men hur kan jag ens göra de? De är ett mysterium för mej.  Jag ville ju ha en tjej. O när jag fick reda på att de skulle bli en kille blev jag livrädd att jag inte skulle kunna älska mitt nya lilla knyte. Gick o pratade med psykolog o kurator. De försökte få me o inse att de inte skulle spela någon roll. Att jag inte kunde bestämma om de blev en tjej eller kille. Och att jag ändå kommer att älska mitt barn lika mycket som jag älskar mina andra killar. På nått sätt försökte jag släppa alla tankar på tjej. Men de gick inte innerst inne. Ville så gärna ha den där lilla tjejen me långt fint hår. Som jag skulle sitte o pyssla med som en liten docka. Men…. När denna lilla krabat kom ut va det kärlek vid första ögonkastet. O jag har bara börjat älska honom mer o mer för varje dag som går. 

De som e jobbigt me detta är att jag nästan glömmer mina andra små älsklingar. Får påminna mej själv om att jag måste ge dem lite av min kärlek me. 

De kan dock va svårt nu när Liam är i sin ”3-års trots” men man får försöka hålla ut. De går snart över. Hoppas jag. 

Men varför blir det så??? Från o va livrädd att jag inte skulle vilja ta bebisen till mej till att ha svårt att lägga bort honom. Är orolig att han skall få för mycket. Att de skall bli så fel.  

Men jag älskar mitt lilla hjärta i alla fall. O hoppas allt kommer bli bra i framtiden. 

Kommentarer inaktiverade för Kärleken till ett barn

Jävla skit

Posted on 5th juli 2015 by Sandra in Allmänt

Nä de är bara skit. Mm. Så är de.

Lust, ork, energi….. Vart finns de???

det är så genomskitigt här hemma. Men orka.

Finns så mycket att göra. Men orka.

Nä nästan så man önskar semestern va slut. Så man har nått o göra på dagarna. Nått o tänka på.

Hundjävlarna går mej på nerverna just nu. Orkar inte engagera mej i dem. Men har inte hjärta att göra mej av me dem heller. De finns lixom inte på kartan. Önskar bara jag hade mer energi.

Nä hu de är inge vidare bra de här. Min äldsta son vill inte bo hos mej.

Känner mej såååå jävla ensam!!!!!!

Kommentarer inaktiverade för Jävla skit

Kass på detta

Posted on 2nd juli 2015 by Sandra in Allmänt

imageJa va säger man. Jag blir ingen kändisbloggare jag inte om jag skall hålla på såhär. Nä får nog ta o ta mej i kragen. Har hänt så mycket me nu så får nog inte plats på ett inlägg. 😛

Det är sommar o sol!!!! Äntligen!!!! Och ”semester” har man me. Härligt. De har vart kalas. Det har hänt än del både positivt men mest negativt. Hoppas bara de vänder o blir bara positivt.

Har lite att jobba på. Vet bara inte hur jag skall klara det. 🙁 de är ju inte de lättaste heller. Hade man haft pengar hade de nog inte vart någe problem. Men nu måste man fixa allt själv. Och HUR LÖSER MAN DE???? Försöker läsa en bok. Men går inge vidare. 🙁 om man bara kan ta o göra uppgiften så kanske de skulle funka bättre. Men orkar inte. Vill bara att någon skulle kunna trolla.

De är inte mycket som känns bra just nu. Om bara nått ville vända då man kunde börja känna lite positivitet.

Kommentarer inaktiverade för Kass på detta

Personaldag

Posted on 21st maj 2015 by Sandra in Allmänt

I förrgår vart de en heldag me full rulle. Vi började med denna personaldag. Vilket va ganska intressant ändå. Tyvärr fick vi hoppa över middagen då de va svårt att få barnvakt. Men de fick då gå. 3rätters tackar man ju annars inte nej till. Jaja.

image

Efter en lång dag i en föreläsningssal så åkte vi full fart hem. Laga lite mat och sen fick jag kasta mej iväg till hundklubben. Och som vanligt gick de kanonbra. *stolt*

när jag kom hem blev de lite slöande i soffan för att sen köra lite magövningar från #21DaysBikiniABSChallenger.

Så nu skall vi jävlar få fram magmusklerna. O efter varje träning avslutar vi med en shake.
imageimage

Igår blev de lite lugnare. Kom hem efter jobb o dagishämtning. O startade grillen. O yes. Vilken lyx på en onsdag. Färskpotatis o nygrillat. Mums.

image

Kommentarer inaktiverade för Personaldag

Stängt dagis.

Posted on 18th maj 2015 by Sandra in Allmänt

Igår fick vi åka o lämna våra grabbar hos svärmor. Dagis är stängt o då fick hon agera dagmamma. 🙂

så hon fick fullt upp. Med 4 kids. En 6 åring en 5åring en snart 2åring och en 1,5 åring. Så de lär bli full rulle. 😉 de vart lite tomt i gårkväll och i morse. Vi håller tummarna för att de går bra.
image

Trist väder idag. Hoppas dagen går fort. Har dessutom sån jävla magknip. Hatar när jag har de. Skit ont. Dessutom blir de ju inte bättre  av o sitta i en hoppig dumpers.

Skall idag åka o köpa en present till Benji. Skall dock fixas lite. Men hoppas den blir bra till honom. 🙂 har gjort några bra kap på Facebook faktiskt  känns bra  köpte grejer för 260kr som annars skulle gått på upp mot 1000kr  inte likt mej o göra bra affärer  😛 ibland skall man ha tur. 😉

Kommentarer inaktiverade för Stängt dagis.