Mitt Liv

Kärleken till ett barn

Posted on 5th september 2016 by Sandra in Allmänt

Hur kan man känna en sån kärlek till ETT barn?? 

Jag har nästan dåligt samvete över de. Men hur kan jag ens göra de? De är ett mysterium för mej.  Jag ville ju ha en tjej. O när jag fick reda på att de skulle bli en kille blev jag livrädd att jag inte skulle kunna älska mitt nya lilla knyte. Gick o pratade med psykolog o kurator. De försökte få me o inse att de inte skulle spela någon roll. Att jag inte kunde bestämma om de blev en tjej eller kille. Och att jag ändå kommer att älska mitt barn lika mycket som jag älskar mina andra killar. På nått sätt försökte jag släppa alla tankar på tjej. Men de gick inte innerst inne. Ville så gärna ha den där lilla tjejen me långt fint hår. Som jag skulle sitte o pyssla med som en liten docka. Men…. När denna lilla krabat kom ut va det kärlek vid första ögonkastet. O jag har bara börjat älska honom mer o mer för varje dag som går. 

De som e jobbigt me detta är att jag nästan glömmer mina andra små älsklingar. Får påminna mej själv om att jag måste ge dem lite av min kärlek me. 

De kan dock va svårt nu när Liam är i sin ”3-års trots” men man får försöka hålla ut. De går snart över. Hoppas jag. 

Men varför blir det så??? Från o va livrädd att jag inte skulle vilja ta bebisen till mej till att ha svårt att lägga bort honom. Är orolig att han skall få för mycket. Att de skall bli så fel.  

Men jag älskar mitt lilla hjärta i alla fall. O hoppas allt kommer bli bra i framtiden. 

Kommentarer inaktiverade för Kärleken till ett barn