Mitt Liv

Humör.

Posted on 10th maj 2015 by Sandra in Allmänt

Hatar verkligen mina humörsvängningar. 🙁 vissa dagar känner man sej så jävla överkänslig för allt minsta grej så blir man arg ledsen el irriterad. O man vill bara dra täcket över huvet o skita i allt. O vissa dagar känns allt så himla bra. O man behöver inte tänka på nått.

Ibland önskar man att man bara kunde slå av hjärnan. Slå av tankeverksamheten. O bara VA. Varför går inte de?

ena stunden e allt piss o inget e bra o andra är samma saker toppen eller överkomlig

Ja vad säger man? Den där hjärnan, den är en komplicerad sak.

Jag har iaf haft en toppen helg. Vi har fått massor gjort här hemma. Så nu är några problem ur världen. Nu är de bara några kvar.

Gräset har äntligen blivit klippt. Buskar o träd har blivit fällda. Min bil har blivit fixad. (hoppas den går igenom nu) blivit lite tvättat o städat. Gulingen e såld. (745:an) Liam o jag har varit o simmat o tagit nya kort. ? hoppas dom blir bra nu. Hmm annars blir jag arg. För stackars Liam fick stå ut med MÅNGA dyk innan de blev någorlunda bra bilder. Han blev jättesur och trött. O jag förstår honom.

Men nu är de nog dags att sova. Skall upp o jobba i morgon.

Kommentarer inaktiverade för Humör.

Inga kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.