Mitt Liv

Lite allt möjligt.

Posted on 12th maj 2015 by Sandra in Allmänt

När man får en stund över på jobbet vilket man får varje gång man blir lastat så passar man på att fixa massor. Haha. Och idag blev de gröna naglar. 2 varv grönt o ett varv toplack. Blev bra för en gångs skull. Brukar ofta slå i naglarna direkt efter så de blir fula jack och hål. Men denna gång lyckades jag.

image

Sen är jag så stolt över mitt fina självfall. Så synd bara de inte ser likadant ut hela tiden.  Men fick se detta härom dagen. Jag gillar.

image

Vatten vatten vatten. Jo då. Dricker vatten i stora lass nu. Känns väldigt bra. Har idag druckit 1,8L vatten. Och normalt brukar jag bara dricka Max ett glas. Allt från 2-3,5 dl vatten. Så känner mej duktig idag.

image

Avslöt kvällen med lite hundklubben. Kändes väldigt kul. Gick bra idag me. Trots skitvädret.

Kommentarer inaktiverade för Lite allt möjligt.

Inga kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.