Mitt Liv

Mina Djur

Posted on 6th februari 2011 by Sandra in

Jag har för tillfället 3 djur.

Diza & Wilma

Diza är min första hund. Jag fick henne i födelsedagspresent av min mamma. Hon är född 2000-07-08. Är en blandning mellan Bordercollie och Collie. Vi har tränat mycket lydnad. Och även tävlat. Har vunnit 3 1:a pris i allmänlydnad klass I. 2 2:a pris i klass II Har även blivit lite agility.. Men nu börjar hon bli lite till åren så nu blir de mest sällskap.. 🙂 Världens underbaraste vovve..

Wilma är min första egna inköpta hund. Henne köpte jag i Örebro i en liten ort kallad finnerödja. Hon är född 2005-07-22. Hon är en blandras.. Hmm men ändå renrasig.. Bordercollie. En vääääldigt överlycklig  jycke.. 🙂 Vi har inte tävlat ännu men har testat på de mesta. Lydnad, agility o diverse aktiveringar så som sök spår osv. Hade nog tänkt köra igång med agility ordentligt med henne.. och ev tävla lite.. Men vi får se hur långt vi kommer med de..

Maoen

Maoen är min lille hankisse. Han fick jag också när jag fyllde år av min morfar. 🙂 Han var sååå söt när han satt där mitt i stallgången på katthemmet. Med sinajättestora ögon och öron, sin taniga lilla kropp och de perfekta mönstret och gäspade. Min tanke ”Honom måste jag ha!!!” 😛  Men när jag kom hem med honom vart de någon annan som intealls va så glad.. 😉 NärMicke fick se kattbacken nere på toan så rusade han upp och letade.. Hihi hanva vansinnig. för hanvar minsann allergisk.. Men det visade sej efter ca 2-3 dagar att MIN kisse helt plötsligt inte var MIN kisselänge.. utan Mickes. Hehe.. Underbar kisse så otroligt sällskapssjuk. för att vara en hittekatt..

Maoen och Wilmaharalltid varit väääldigt bra kompisar.. de kunde jaga varandra runt pågården. dom attackerade varandra när dom låg o sov.. de hade skitroligt rent ut sagt.. 🙂 Nu busar de inte lika mycket.. 🙁 lite tråkigt.. Men men de kanske kommer igen..

Inga kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment